Редактор: e-mail: Кадър: БТВХристо Иванов от Демократична България за пореден път нападна

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВХристо Иванов от Демократична България за пореден път нападна
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов даде сакото си в режисирана севернокорейска сцена. Ким Чен Ун и Лукашенко правят така

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Христо Иванов от " Демократична България " за следващ път атакува актуалната власт у нас.

" Нашите съществени цели са да работим за независимост, правда, рационализация. Това минава през правосъдната промяна и въвеждането на електронно ръководство. Искаме хората да знаят, че законът важи както за премиера, по този начин и за последния пастир на село. Две са средствата - едното е прекъсването на краденето и оптимизацията на разноските. Другото е основаване на предпоставки за повишаване на икономическия напредък. От парите за асфалт най-вече може да се краде. Фирма ГЕРБ е стереопорополагаща и асфалтополагаща. Всички българи се опасяват от операции на изборите ", разяснява той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Иванов даде мнението си и за отчета на Съединени американски щати, който е много сериозен към България. " Унизително е когато Америка ни алармира за нещо, което ние знаем от години. Защо все някой извън би трябвало да ни споделя какви са ни проблемите. Главният ни прокурор е безотговорен. Там, където има безконтролна власт, има корупция. В ГЕРБ и Движение за права и свободи биха били подвластни от един основен прокурор, който ще си отвори очите за шкафчетата. Бойко Борисов би трябвало да излезе от този пътуващ сейф, в който се е заключил, бункер. Като хамстер в някакъв аквариум е, и да отговори на въпросите, които имат съперниците му и медиите. Той от 6 месеца не е дал една конференция пред публицисти. Да изясни за шкафчетата, вменяемо. За записите, за Автомагистрали и заобикалянето на публични поръчки. Но да му се задават въпроси. А не да си приказва с производители на биволско мляко, които са подбрани, или със общински консултант на ГЕРБ, който се прави на човек без сакенце. И Бойко Борисов му дава сакенцето в едни деликатно режисирани северно корейски подиуми. Ким Чен Ун прави такива неща, и Лукашенко. Извинете, но това е безспорен фарс. Алсурдно е претендент за министър председател, разгласен от Тома Биков, да не се появява на един спор ", разяснява Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР